Festivalul Wax On Live a fost anulat cu 10 zile inainte de incepere

23 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Organizatorii festivalului Wax On care trebuia sa aibe loc in Leeds, acuza criza creditelor bancare, deoarece au fost fortati sa anuleze evenimentul indie rock/rave/house cu 10 zile inainte.

Dan Blackledge, promoterul festivalului, a declarat ca nume precum Primal Scream, Sinden, Green Velvet, Ivan Smagghe si Steve Lawler au adus vanzari de bilete enorme pentru sase dintre scenele evenimentului, dar nu suficient deoarece sponsorii care trebuiau sa apara au declarat printr-un comunicat ca datorita crizei creditelor bancare, evenimentul va fi anulat.

Steve Lawler a declarat intr-un interviu recent ca este foarte dezamagit pentru amanarea evenimentului, deoarce a acceptat sa participe abia dupa ce a vazut line-up-ul final. Eram foarte entuziasmat de venirea celor de la Primal Scream. Nu i-am vazut niciodata live si sunt un mare fan al lor. Nu am vrut sa ma duc la festivalurile mainstream din Marea Britanie in acest an, precum Creamfields sau Global Gathering. Am simtit ca trebuie sa fac ceva diferit si i-am spus agentului meu sa ma inscrie la Wax On

Datorita acestei crize multe festivaluri nu mai fac rost de sponsori si nu isi pot scoate banii doar din bilete. Doar cele foarte mari isi pot acoperi cheltuielile. Pe langa asta, datorita vremii urate din ultima perioada, lumea asteapta de obicei prognoza meteo inainte sa-si cumpere bilet si asta nu ajuta deloc, deoarece multe evenimente traiesc doar din banii de pe bilete.



Popup detector