Festivalul Time Warp incepe in acest weekend in Mannheim, Germania

31 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Asa cum va anuntam AICI la inceputul lunii februarie, DJ-ul roman Raresh va participa si la editia de anul acesta a festivalului Time Warp din Germania. Cei de la Sunrise pun la dispozitie bilete pentru clubberii doritori. Evenimentul va avea loc sambata aceasta, 5 aprilie.

Urmand marele succes din 2007, festivalul german de muzica electronica si arta media face un nou pas inainte cu o noua serie de evenimente. Sub sloganul Music Connects, cele mai puternice nume din muzica electronica de dans si arta media se vor aduna in Mannheim Germania intre 29 martie si 5 aprilie, pentru o gama de evenimente inovative si concerte in cele mai spectaculoase locatii pe care le ofera Mannheimul.

Punctul culminant va fi seara de 5 aprile care va aduna in Maimarkthalle vedetele culturii de club. Totul pentru a dovedi ca festivalul Time Warp a devenit o institutie culturala si un adevarat model de inovatie, de la prima sa editie (1994) si pana in prezent.

La editia de anul acesta participa artisti ca Carl Cox, Sven Vth, Richie Hawtin, Laurent Garnier, DJ Rush, Chris Liebing, Ricardo Villalobos, The Disco Boys, Moonbootica, Loco Dice, Luciano, Turntablerocker, Karotte, Boys Noize, Marco Carola, Magda, Pet Duo, DJ Murphy, Raresh, Manon. Line up-ul complet il gasiti AICI.

Pretul biletelor in avans este 45 euro + taxe postale. In seara evenimentului, pretul unui bilet este de 55 euro. Pentru bilete in avans sunati la 0744.578.369


Timewarp 2007 - Richie Hawtin & Ricardo Villalobos



Popup detector