Festivalul Test Point a fost anulat

11 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Desi trebuia sa aiba loc in luna septembrie, Test Point Festival a fost pana la urma anulat, din lipsa suportului financiar, informeaza blogul feeder.ro. In prima faza, Test Point Festival era programat sa se desfasoare in luna august si sa tina trei zile.

Line up inedit:

Test Point Festival anuntase artisti si trupe in premiera in Romania, precum Alhaca Soundsystem, Oliver Grimball, Stereotyp, MC Coppa si Makossa + Megablats, Fabio Ceron, Gotxa, Poolar si Oldschool Paul aka Aztecjunkies, Fabio Ceron, Gotxa, Poolar si Oldschool Paul aka Aztecjunkies si DJ-i si trupe romanesti ca D-Laid, Gojira, Brigada Artistica Urbana, Bumbapa si altii. In ciuda faptului ca erau anuntati, mare parte din artistii si trupele de mai sus nu isi confirmasera prezenta la acest festival pe site-urile oficiale.

Lipsa de fonduri:

Motivul invocat de catre organizatori pentru anularea acestui eveniment este lipsa fondurilor, precizand ca nu exista niciun suport financiar de nicaieri.

Planificat in prima faza sa aiba loc pe 3,4 si 5 august, Test Point Festival s-a amanat ulterior pentru data de 14 septembrie, insa, din nefericire, organizatorii au decis sa anuleze complet evenimentul.


Popup detector