Festivalul Peninsula si Deadcode Production il aduc pe David Guetta la Bucuresti

07 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Asa cum ati putut afla deja din aceasta stire, superstarul francez David Guetta revine in Romania in luna octombrie, la Romexpo.


Superstarul francez se va afla in Capitala in cadrul seriei de evenimente internationale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care include si concerte la Bratislava, Debrecen si Praga.


Evenimentul va fi gazduit de Romexpo, una din cele mai mari sali din Romania, iar atmosfera unica va fi asigurata de un sistem de sonorizare de nivel mondial si de o tehnica de lumini care cuprinde o serie de elemente vizuale unicat.


Datorita succesului imens al celui de al patrulea album – “One Love”, aparut in august 2009 – semnat David Guetta, turul de triumf al acestuia continua neintrerupt. Discul, la care au contribuit staruri precum membrii trupei Black Eyed Peas, Akon sau Kelly Rowland, se mentine in fruntea clasamentelor de vanzari si al dance chart-urilor, cele mai bune piese fiind prezente permanent in playlist-ul radiourilor si la televiziunile muzicale.


Succesele lui David Guetta nu i-au lasat indiferenti nici pe cei care decid soarta celor mai prestigioase premii de muzica din lume: artistul a fost nominalizat la patru premii Grammy si a primit trofeul pentru melodia “When Love Takes Over” (feat. Kelly Rowland).


La International Dance Music Awards a avut un success si mai rasunator: a fost nominalizat la nu mai putin de 10 categorii, iesind invingator la patru din ele: Best Producer, Best European DJ, Best Pop Dance Song, Best Album.


Pentru concertul din 15 octombrie, cu incepere de la ora 21.00, biletele pot fi achizitionate in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si pe www.eventim.ro. Merita sa va grabiti, pentru ca primele 1000 de bilete vor avea un pret special de 95 RON, urmatoarele bilete, pana la cel cu numarul 5000 fiind puse in vanzare la pretul de 110 RON.


Dupa epuizarea celor 5000 de bilete, tichetele cumparate in avans pana in ziua evenimentului vor costa 120 RON, iar la intrare se va plati 135 RON.


Organizatorii au scos la vanzare si bilete VIP, in numar limitat. Posesorii biletului GOLD VIP, in valoare de 300 RON, pot savura evenimentul din locatia special amenajata langa scena, in compania unor bauturi speciale, iar cei care achizitioneaza biletul SILVER VIP, in valoare de 160 RON, vor avea un loc asigurat in galeria de vizavi.


Despre spectacolul oferit de David Guetta la Bucuresti puteti sa obtineti mai multe informatii la adresa davidguettaparty.ro. Evenimentul este organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula.


Popup detector