Festivalul Delahoya ofera tinerilor artisti posibilitatea de a se implica in Workshop

26 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Dupa o lunga perioada de iarna muzicala, iata ca soarele revine si pe strada celor pasionati de muzica electronica. In perioada 20-22 mai, zgomotul masinilor si a agitatiei cotidiene va fi minimalizat de muzica festivalului Delahoya, care isi deschide pentru al 15l-ea an portile in parcarea mall-ului Polus din Cluj Napoca.


Asa cum ne-au obisnuit organizatorii, nici anul acesta nu va lipsi imbinarea mai multor forme ale artei. Astfel, muzica va fi "acompaniata" de fashion, foto, video si hair-styling.


Structurat pe 2 sectiuni principale ( cea de workshop si cea de concert/spectacol), Delahoya promite inca o data 3 zile si 2 nopti de neuitat. La fel ca si un vin, Delahoya devine un eveniment din ce in ce mai bun odata cu trecerea timpului.


Line-up-ul din acest an se anunta a fi unul impresionant, aducand pentru prima oara pe scena muzicala a Clujului dj-ii de prestigiu international care au de oferit iubitorilor de muzica buna noi perspective si prestatii muzicale de cea mai inalta calitate. Nici work-shop-ul nu e neglijat, acest festival incurajand tinerii artisti sa-si prezinte lucrarile cele mai bune, indiferent de forma artistica pe care o manifesta.


Daca in ceea ce priveste petrecerea mingea este in terenul organizatorilor, work-shop-ul da libertatea si chiar incurajeaza tinerii sa vina cu idei inedite, care vor fi prezentate pe o scena special amenajata in zona de food-court a mall-ului Polus.


Astfel, Delahoya le ofera gratuit tinerilor artisti care au ceva de spus in domeniul care-l reprezinta, posibilitatea de a se exprima in fata publicului, de a interactiona cu acesta.


Asadar, Clujul este asteptat sa petreaca si sa se manifeste intre 20-22 mai, la Polus. Pentru mai multe detalii, poate fi vizitat site-ul oficial www.delahoya.info.ro


Popup detector