Festival de muzica electronica in Cetatea Brasovului

14 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Pe 25 aprilie Tralala Events revine cu a cincea editie a festivalului Solid Like Rock, festival desfasurat in superba Cetate a Brasovului. In cadrul SLR # 5 vor fi organizate trei scene, reunind un numar de 22 de artisti ( dj, trupe, vj) locali si internationali.

Editia din 2009 va avea drept cap de afis pe Barry Ashworth -reprezentantul trupei britanice Dub Pistols. Fost promoter de cluburi, Barry Ashworth a pus bazele trupei Dub Pistols in 1996, o trupa ce aborda stilul big-beat techno cu o atitudine de punk – rock. Trupa si-a cistigat notorietatea prin albumele Six Million Ways To Live (2001) si Y4K: Next Level Breaks (2002)

Tot din Marea Britanie vine si Dj Phase din partea AscenZion Records – dj si producator de jungle, drum’n’bass, hardcore breaks si dubstep. Iar pentru iubitorii muzicii reggae britanicul de origine jamaicana -Dj Floyd – cu un mix special de roots reggae

Pe linga invitatii britanici la SLR # 5 vor mai participa: TRG, Suie Paparude, Grand, Nemo, Zicu & UFE, Bully, 3P, Whiteroly, Jeaon, Mofo featuring Dodee, Djubei, Burner Greene. La proiectii: CSONGL, Uga, Flowerstepper & Malibu Police.

Biletele pot fi achizitionate in avans la pretul de 25 lei, prin www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si reteaua magazinelor Diverta si 40 lei la intrare, in seara evenimentului.



Popup detector