Festival Park asteapta si anul acesta ONG-urile la Peninsula

30 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Festival Park asteapta si anul acesta ONG-urile la Peninsula
TAGS:
Peninsula 2012 

Organizatorii Festivalului Peninsula, in colaborare cu Grupul PONT, anunta proiectul destinat organizatiilor civile si institutiilor publice din cadrul Festivalului Peninsula, Festival PARK.


Tematica centrala a evenimentului din acest an va fi ”Meeting Point for 2020 – Sa ne imaginam lumea in 2020”. Prin FESTIVAL PARK, desfasurat pe toata durata Festivalului Peninsula (23-26 august), organizatorii doresc sa ofere peninsularilor o experienta unica de distractie si educatie nonformala, cu jocuri si concursuri interactive, transformand astfel perioada de dintre concerte intr-una plina de distractie de cea mai buna calitate.


Organizatorii doresc sa realizeze Festival PARK cu implicarea unor parteneri din sfera civila si publica. Participantii sunt asteptati sa vina cu programe, care sunt benefice publicului larg si pot mobiliza cat mai multi peninsulari, cu implicarea lor in diverse programe interactive si distractive, pe care organizatorii le promoveaza prin intermediul ghidului de programe, a paginii de web si a locatiei amenajate special pentru desfasurarea activitatilor.


Festival PARK este o ocazie excelenta pentru organizatiile si institutiile participante sa se adreseze unui public mai larg si sa-si promoveze programele prin canalele de comunicare ale festivalului, totodata este o oportunitate de dezvoltare si consolidare institutionala pentru organizatii, prin participarea lor intr-un proiect de mare anvergura. Sunt asteptate aplicatiile organizatiilor (asociatii, fundatii) si institutiilor publice care au activitate de cel putin un an si au scopul de a implica peninsularii, grupul lor tinta fiind tinerii cu varsta cuprinsa intre 16-35 ani si a caror activitate se axeaza pe educarea, integrarea acestora in societate, care doresc sa realizeze un program potrivit circumstantelor speciale existente la festival. Organizatorii asigura posibilitate de participare in Festival PARK pentru 30 de organizatii.


Formularele de aplicare pot fi depuse exclusiv online, incarcate pe site-ul http://park.peninsula.ro, pana la data de 24 iunie, ora 24:00. Pentru mai multe informatii contactati-l pe Kész Szilárd pe numarul de telefon 0749 193 498 sau pe adresa de email park@peninsula.ro.


Popup detector