Ferry Corsten revine in Romania - impreuna cu Lange

21 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Ferry Corsten si Lange vor mixa in Bucuresti pe data de 10 octombrie, la Arenele Romane, in cadrul unui eveniment organizat de catre The Mission. Evenimentul face parte din turneul de promovare al albumul lui Ferry, "Twice In A Blue Moon".


Pretul biletelor in avans este de 35 de lei (de pe bilete.ro), iar la intrare de 50 de lei. Cine vrea bilet VIP, acesta va costa 70 de lei si poate fi achizitionat de la +40722399288.


Ferry Corsten este unul dintre artistii olandezi care si-a dedicat intreaga cariera muzicii trance si nu mai are nevoie de nicio prezentare. De cinci ani se afla printre primii zece DJ din lume. Anual ocupa pozitii inalte in DJ Mag Top 100, si a primit si titluri precum “Cel Mai Bun Producator” si “Cel Mai Bun Remixer” la Ericsson Music Awards si Dancestar Awards. Ferry Corsten va mixa pentru prima data sub elgida The Mission in cadrul unui eveniment care va avea loc intr-un cort incalzit la Arenele Romane, pe data de 10 octombrie.


Ferry Corsten a mixat si in cadrul editiei din acest an a evenimentului Liberty Parade. Poze din cadrul party-ului puteti vedea AICI, iar doua filmari mai jos.

Popup detector