Ferry Corsten pleaca in primul sau turneu mondial

23 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce ultimul album semnat Ferry Corsten, Twice In A Blue Moon, a inregistrat un succes foarte mare, artistul s-a hotarat sa porneasca in primul sau turneu mondial de promovare a albumului. Turneul se numeste Twice In A Blue Moon: The Experience si va debuta pe data de 29 mai la Putra World Centre din Kuala Lumpur, Malaysia.

Seria de concerte va prezenta un show special de sunete si lumini, iar numerosi artisti vor performa live alaturi de Ferry Corsten. Sunt foarte entuziasmat in legatura cu acest concept de turneu. Va fi pentru prima data cand voi putea sa-mi expun productiile proprii si viziunea mea despre un show, intr-un concert de proportii atat de mari. Va fi o seara nemaipomenita. declara Ferry Corsten.

TIABM este al trilea album de artist al lui Ferry Corsten, noul material fiind lansat anul trecut in luna noiembrie la label-ul Flashover Recordings. Inca de la lansare, TIABM a fost unul dintre cele mai apreciate albume dance ale anului, atat de catre fani cat si de catre critici.

Turneul Ferry Corsten presents: TIABM: The Experience va debuta pe 29 mai 2009 si se va incheia undeva in primavara anului 2010. Pentru mai multe detalii despre turneu, vizitati site-ul ferrycorsten.com.


Popup detector