Federico Molinari revine in Romania de Paste

30 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Federico Molinari revine in Romania, sambata aceasta, 3 aprilie, in cadrul Easter Party, eveniment prezentat de PlaySlut Events, ce va avea loc la Cabaret Events Hall.


Nascut in Buenos Aires, Argentina, Federico Molinari este un artist ale carui radacini latine sunt din plin prezente in muzica sa. Intre timp s-a mutat in Frankfurt, devenind astfel rezident al Timewarp Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri indoor din Europa, unde a pus muzica alaturi de nume celebre ale scenei ca Luciano, Ricardo Villalobos, Steve Bug si multi altii.


Are propriul label, Oslo Records si este tipul de artist care prin prestatia sa este unic si rar de intalnit, toate acestea datoranduse provenientei sale dintr-un cerc format din exponenti faimosi ai muzicii electronice. Are un instinct nativ de a simti muzica buna, de aceea o petrecere cu el inseamna mult vibe pozitiv cu piese fine.


La pupitru vor mai fi prezenti Pedro si Priku. Beat Factor ofera cinci invitatii pentru acest eveniment, la Concurs.Popup detector