Fedde Le Grand colaboreaza cu Madonna si Will I Am

20 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul olandez Fedde Le Grand o ia pe urmele lui Junkie XL, Green Velvet si Paul Oakenfold dupa ce a fost contactat pentru a remixa ultimele piese ale Madonnei. Dupa remixul single-ului 4 Minutes al lui Junkie XL, Fedde va avea de lucru la al doilea single al artistei, Give it 2 Me.

Ultimul album al Madonnei, Hard Candy, contine colaborari cu artisti si producatori ca Pharrell, Justin Timberlake sau Timbaland. Remixul vine la doar cateva saptamani de la gig-ul lui Fedde in turneul Hard Candy, unde a remixat cu succes piesele Music cu Put Your Hands Up For Detroit. Pe langa aceasta colaborare, Fedde Le Grand lucreaza si cu Will I Am de la Black Eyed Peas pentru noul album.

Fedde si Will I Am vor fi prezenti pe 20 iunie la prima seara de evenimente, pe care DJ-ul olandez le are programate la Pacha din Ibiza. Noul single al Madonnei va fi lansat in luna iulie si va include remixul lui Fedde Le Grand.

DJ-ul si producatorul olandez Fedde le Grande va mixa pe data de 17 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui eveniment Roton. Citeste mai mult AICI


Popup detector