Fatboy Slim, Iggy Pop si Dizzee Rascal lanseaza albumul de debut BPA

11 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Fatboy Slim, David Byrne, Iggy Pop si Dizzee Rascal s-au parteneriat pentru a colabora la un proiect numit Brighton Port Authority (BPA) si vor lansa primul album in aceasta iarna. Primul single, Big Toe il are in prim plan pe Dizzee Rascal si a fost lansat in acest an.

Albumul de debut BPA se numeste I Think Were Gonna Need a Bigger Boat si va fi lansat pe data de 3 februarie 2009. In acest proiect mai sunt implicati si Martha Wainwright, Jamie T, Jack Penate si Emmy The Great.

Urmariti pe BF Video doua videoclipuri: AICI si AICI.

Norman Cook, cunoscut de fanii din toata lumea sub numele de Fatboy Slim, a lansat la nceputul acestui an DVD-ul "Incredible Adventures In Brazil". Cu forte proaspete, este gata sa mixeze din nou pentru publicul romn n vara acestui an. mbinnd savuros elemente house, acid, funk, hip-hop, electro şi techno, DJ-ul şi-a cştigat un loc unic n inimile fanilor, iar premiile obtinute vorbesc de la sine. n mai, 2007, Fatboy Slim a primit Premiul Ivor Novello pentru contributia sa la dezvoltarea muzicii britanice. La primele patru albume, Better Living Through Chemistry, Youve Come A Long Way Baby, Halfway Between The Gutter And The Stars şi Palookaville, a colaborat cu: Bootsy Collins la Blur şi chiar regretatul Jim Morrison.


Popup detector