Fabric 45 a lui Omar S - votata compilatia anului

14 Decembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Desi volumul din ce in ce mai mare de podcast-uri si mixuri gratuite care sunt astazi disponibile pe internet este intr-o continua crestere, exista cateva branduri care au pastrat traditionalele compilatii oficiale. Compilatia anului 2009, in opinia RA, este Fabric 45, mixata de catre Omar S.


Elementul inedit al volumului 45 il reprezinta faptul ca Omar a mixat numai productii proprii, asemenea mixului realizat de Ricardo Villalobos pentru Fabric anul trecut.



Producatorul sustine ca piesa Psychotic Photosynthesis a fost produsa in cateva minute si declara pentru Fabric ca "nu am nevoie de muzica altora; am peste 100 de piese lansate. Pot sa fac sase CD-uri Fabric pe loc. Probabil ca pot sa mixez 10 CD-uri doar din muzica nelansata inca. Majoritatea materialelor suna foarte bine cand muzica este foarte foarte tare, pentru ca asa imi place sa produc. Toate speakerele din studio sunt bubuite acum. Castile pe care le vedeti in acest moment sunt aceleasi casti pe care le folosesc de 15 ani. Fiecare piesa in parte a fost produsa cu ajutorul acestor casti Sony."



Tracklist:



01. Omar-S - Polycopter

02. Omar-S - Flying Gorgars

03. Omar-S - Strider's World

04. Omar-S - Oasis Four

05. Omar-S - Crusin Conant

06. Omar-S - U

07. Omar-S - Oasis 13

08. Omar-S - 1 Out Of 853 Beats

09. Omar-S - Simple Than Sorry

10. Omar-S - Psychotic Photosynthesis

11. Omar-S - The Maker

12. Omar-S - A Victim

13. Omar-S - Oasis One

14. Omar-S - Blade Runner

15. Omar-S - Day

16. Omar-S - Set Me Out


Pe locul al doilea intr-un top 20 al compilatiilor oficiale se claseaza Various Artists - 5 Years Of Hyperdub, urmat de catre mixul lui DJ Koze de la Get Physical Music, intitulat Reincarnations. Pe pozitiile trei si patru sunt clasate Balance 014 a lui Joris Voorn si The Grandfather Paradox mixata de catre Henrik Schwarz, Ame si Dixon.


In topul zece al compilatiilor anului 2009 se mai afla si Body language vol. 8 a celor doi Modeselektor, Panorama Bar 02 a artistei Tama Sumo si Temporary Secretary a lui Dixon.


Topul integral este pe RA. O antiteza aici.


Popup detector