Fa-ti un tatuaj gratis la Bestfest

23 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Fa-ti un tatuaj gratis la Bestfest
TAGS:
Bestfest  tatuaj  gratis 

Cine a urmarit serialul LA Ink pe Discovery Channel, stie deja ce inseamna o echipa de artisti adevarati, care transforma orice desen obisnuit intr-un tatuaj cu semnificatie. Anul acesta, fanilor B’ESTFEST li s-a pregatit inca o surpriza: pe langa muzica buna si line-up-ul de exceptie, Discovey Channel va aduce la festival, special pentru Romania, tatuaje facute in stilul celor realizate de maestrii LA INK, “free of charge”.

Cei care inca nu si-au luat inima in dinti sa o faca pentru totdeauna, au acum ocazia de a experimenta un tatuaj inedit, pe pielea lor: cele mai tari tatuaje in stilul LA Ink, deloc dureroase! Maestrii vor putea fi intalniti la B’ESTFEST, in cortul Discovery Channel - LA Ink, amenajat zilnic in cadrul B’ESTFEST IARMAROCK, in intervalul 18:30 – 22:00. Inscrierile se vor face pe principiul “primul venit, primul servit”, prin urmare cei care se vor grabi vor avea mai multe sanse de a a-si face rost de un tatuaj profesionist, cu henna, foarte usor de realizat si de inlaturat ulterior.

Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, B'ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Printre numele care vor tine capul de afis al acestei editii se numara The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.


Emagic


Popup detector