Fa-i un tatuaj lui Deadmau5. La propriu.

04 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Iata o idee de-a dreptul speciala venita de la Deadmau5. Dupa cum il stiti, omul este pasionat de tatuaje, si doar a creat putina isterie in jurul acestei pasiuni. Acum, vine cu o alta isterie, mai exact isi roaga fanii sa vina cu o idee de design pentru urmatorul sau tatuaj.

Toata povestea a inceput pe Facebook, cand acesta a anuntat: “getting a sleeve done, and ive thought of a really fucking cool idea…” de atunci, o multime de oameni au trimis idei pentru noul sau tatuaj.

Dar, cum orice poveste are si un mic twist, nu va grabiti sa trimiteti idei facute in paint cu bursh-ul, pentru ca orice idee de design nu trebuie trimisa pe foaie. Pentru a trece de prima etapa, trebuie sa va tatuati respectivul design si sa trimiteti poza cu tatuajul facut pe pielea voastra. "For every one of you crazy fans i love so much that have deadmau5 tattoos, im going to give you a square inch or something like that for you to design me something. ill eventually compile them all and get a full sleve [sic] done :)”, a spus artistul.

Dupa cum probabil va asteptati, cativa indivizi deja s-au tatuat cu soarecele, iar cateva dintre idei pot fi vazute pe ITM.

Daca va simtiti inspirati si dornici de tatuare, ii puteti trimite opera voastra de arta la adresa deadmau5@deadmau5.com, cu subiectul ‘deadmau5 tatto project’.


Popup detector