FAIL: Autoritatile din UK au interzis un flyer creat de MOS

16 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Autoritatile din UK au banat flyerul creat de Ministry of Sound pentru petrecerea de Revelion 2010 pe motiv ca ar instiga la distrugeri publice.

Autoritatile au "plesnit" clubul si promovarea evenimentului pentru ca afisul avea un concept orientat catre graffiti.

Ideea autoritatilor de a bana acest afis este sustinuta de teoria ca oamenii vor fi inspitati sa vandalizeze metroul Londonez cu graffiti din cauza acestui poster.

Aceasta interzicere a fost acceptata pentru ca, aparent, "o campanie poate fi refuzata daca designul sugereaza subiectul graffitii".

Conform stirilor publicate in ThisisLondon, aceasta banare a fost privita de catre promoteri ca pe o farza, mult mai tarziu realizand gravitatea situatiei. "Initial am crezut ca este o gluma. Nu am luat niciodata in calcul ca cineva ar putea crede ca noi incujam graffiti-ul. Este ridicol", a declarat David Frossman, promoterul evenimentului.

Promoterii au fost nevoiti sa retraga de pe piata acest afis si sa sisteze campania de promovare cu acest design, campanie care promoveaza cel mai important eveniment din Londra pentru acest sfarsit de an, petrecerea de Revelion 2010, care ii are ca invitati pe Eric Prydz, Deadmau5 si Justice.


Popup detector