Exclusiv pe Vibe FM - Corsten's Countdown 100

15 Mai 2009 Saint BeatFactor

Inca din luna iulie 2007, DJ-ul si producatorul olandez Ferry Corsten este gazda propriului show radio, "Corsten's Countdown". Un show saptamanal, care aduce la finalul fiecarei luni un chart cu cele mai bune track-uri dance, alese de ascultatori.

Corsten propune productii noi, alege highlight-urile momentului, iar ascultatorii dau voturi acestor piese. Acesta este un concept unic in materie de show-uri radio, pentru ca permite ascultatorilor sa voteze si sa aleaga sound-ul viitorului in materie de muzica electronica.

La sfarsitul lunii mai, Ferry Corsten va gazdui episodul cu numarul 100 din "Corsten's Countdown". Sigur ca nu puteau sa lipseasca chestiile speciale, cu ocazia unui astfel de eveniment. DJ-ul va oferi un premiu generos, unui ascultator; acesta poate zbura direct in Los Angeles, intr-o calatorie unica!!! Un weekend full in care va participa la concertul Twice In A Blue Moon: The Experience, parte a turneului de promovare pentru noul album Ferry Corsten. Evenimentul va avea loc pe data de 26 septembrie, in Los Angeles.

Intra pe www.ferrycorsten.com pentru detalii complete, dar si pentru a decide care sunt piesele care vor intra in playlist-ul editiei cu numarul 100, a show-ului radio "Corsten's Countdown".

CORSTEN'S COUNTDOWN 100 se va asculta in exclusivitate la Vibe FM, luni, 1 iunie 2009, de la ora 23.00!


Popup detector