Exclusiv: Adam Freeland revine in Bucuresti de Dragobete

21 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Artistul britanic Adam Freeland va mixa in clubul Kristal Glam din Bucuresti joia aceasta, 24 februarie 2011. Line up-ul va fi completat de catre selectro-nistii Marika si D-Laid.


Adam Freeland este unul dintre fondatorii miscarii breakbeat din Marea Britanie. Initial el a fost jumatatea grupului ‘Tsunami One’, grup ce a devenit faimos prin hit-ul Hip Hop Phenomenon. Mai tarziu si-a format propriul grup ‘Freeland’. Single-ul We Want Your Soul din albumul de debut ‘Now and Then’ a ajuns in top hit 40, in numeroase tari din lume.


De la muzica pentru film (detalii AICI) pana la o noua compilatie oficiala la Global Underground, Adam Freeland le-a cam incercat pe toate. Ramane in continuare unul din personajele cheie cand vine vorba de label-ul Marine Parade, iar daca nu reusiti sa il incadrati pe Freeland intr-o anumita categorie, puteti cel putin sa-l descrieti drept electic.


Adam Freeland a mixat in vara anului 2010 la Baraka din Bucuresti, petrecerea (neanuntat pe canalele media obisnuite) fiind un succes total (circa 800 de participanti).



Popup detector