Evenimentul cu Venetian Snares - confirmat! Vezi detalii aici

05 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor


Evenimentul anuntat AICI cu venetian Snares a fost confirmat! Yazee prezinta Venetian Snares, Silent Strike, Liar si Contorsionist in concert pe 4 octombrie 2012 la Atelierul de Productie din Bucuresti. Intrarea este 30 de lei


Venetian Snares


Venetian Snares este principalul alias al compozitorului de muzica electronica Aaron Funk. Venetian Snares devine cunoscut datorita productiilor sale muzicale in masuri neobisnuite (cea mai mare parte in 7/4). Pana in anul 2007 activitatea artistului a depasit orice asteptari, lansand mai multe de opt discuri pe an pentru label-rui History of the Future, Isolate/DySLeXiC ResPonSe, Addict, Zod, Distort, Sublight, Low-Res, Planet Mu si Hymen.


Primul proiect lansat la o casa de discuri a fost Ep-ul ”Greg Hates Car Culture” lansat la label-ul ”History of the Future”. Cand Mike Paradinas a auzit Greg Hates Car Culture l-a semnat imediat pe Funk pentru ”Planet Mu”. Primul LP Venetian Snares la Planet Mu, ”Making Orange Things” (o co-productie cu Speedranch), a fost lansat la inceputul anului 2001, urmandu-i in scurt timp alte cinci proiecte muzicale, toate inainte de sfarsitul anului 2002. Funk a continuat sa produca pentru o multe alte label-uri, inclusiv Hymen Records, Peace Off Records, Addict Records, and Sublight Records. El a produs albume si sub alias-uri ca Last Step sau Vnares, alte single-uri si Ep-uri au aparut sub numele de Last Step, Snares Man! si Snares, a aparut pe compilatii sub numele de Ventriloquist Snakes, Last Step, Puff, si Senetian Vnares.


Intr-un interviu din februarie 2003, lui Funk i-a fost adresata o intrebare despre diversitate de genuri muzicale pe care productiile sale o arata, o proprietate pe care intervievatorul a etichetat-o ca fiind "eclectism". Funk a raspuns: "Eu prefer sa-l numesc suprarealism".

Silent Strike

Silent Strike (Ioan Titu) s-a nascut in Bacau si compune muzica electronica. A scos 4 albume (“Silent Strike” – 2005, “3AM” – 2008, “alb” – 2009, "Instrumentals" - 2011) la labelul LaStrada Music si a colaborat cu foarte multi muzicieni si producatori, printre care Lucian Ban, Mat Maneri, Alex Harding, Ada Milea, Alexandrina, Maria Radu, Sorin Romanescu, Sukie Smith, C.T.C., Kazi Ploaie, Specii, Bean, Vlaicu Golcea, Electric Brother, DJ Vasile, Matze, brazda lui novac, Yvat, Alienpimp si multi altii.


Silent Strike a deschis concertele Faithless, Amon Tobin, Saul Williams, Bonobo, Jazzanova, Kode9, Robot Koch, Recoil, Dj Food si Mr.Meeble.


Liar


Chiar daca e nou si greu de clasificat in vreo zona concreta a muzicii electronice, repertoriul lui Liar este placut atat amatorilor de techno cat si fanilor si exploratorilor bass music. Liar foloseste in mod eclectic o varietate de genuri, stiluri si influente pentru a realiza prin piesele lui atat o experienta de party, cat si una intima, emotionala. "Undance", releasul de debut la casa de discuri daneza Farver, a fost bine primit in presa de profil, fiind sustinut de nume sonore precum formatia britanica The xx.


Contorsionist


Silviu Badea (Contorsionist, Montgomery Clunk, 1/2 Fjord) locuieste in Bucuresti si produce muzica electronica. Impreuna cu Alexandru Seidiu (Candlestickmaker, Mountain, 1/2 Semiosis) formeaza Fjørd, cu un release, pana in momentul de fata, la Farver.



Popup detector