Estroe: "Este stupid sa fii timid si DJ"

04 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Estroe, artista care ne-a vizitat tara recent, a acordat un interviu pentru Ibiza-Voice in care povesteste despre cariera sa.

Cu un aer nemtesc 100% si o asemanare izbitoare cu Annie Lennox, Estroe vorbeste in acest interviu despre modul ciudat in care s-a intragostit de muzica electronica.

In adolescenta, in urma unui schimb muzical cu un prieten, a realizat ca muzica electronica reprezinta cariera sa, si nu e nici urma de incoiala ca acesta este drumul pe care vrea sa-l urmeze. Schimbul muzical se derula prin simpla plimbare dintr-un club de hip-hop (preferintele artistei in copilarie) si intr-un club de house, conform obiceiurile amicei sale.

Odata ce a prins gustul petrecerilor, Estroe iesea de patru ori pe saptamana in club, privind aceste petreceri ca pe locul sau de munca, nu doar ca pe o modalitate de a petrece timpul.

Inceputul carierei a fost foarte dificil, fiind exagerat de timida. "Eram foarte nesigura. Mi-a luat foarte mult timp sa castig incredere in mine ca DJ. Am exersat foarte mult", a declarat artista.

Intreg interviul cu Estroe poate fi citi pe site-ul ibiza-voice.com.

Ca o informatie in plus, zilele ce urmeaza, mai exact pe 6 noiembrie, Estroe isi va lansa albumul de debut, intitulat Elemental Assets, la Connaisseur Recordings.


Popup detector