Erol Alkan confirma o noua colaborare cu Boys Noize

11 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

In urma cu cateva luni ITM anunta colaborarea dintre cele doua nume ale scenei muzicii electronice, Erol Alkan si Boyz Noize, din care a reiesit EP-ul Waves. Cele doua piese incluse pe acest release au fost mixate de nenumarate ori in cluburi, mentionate pe bloguri si o multime de site-uri specializate, devenind hiturile neincoronate ale anului 2009.

Cei care se temau ca aceasta colaborare a fost intamplatoare pot sta linistiti, deoarece artistii planuiesc noi piese lucrate impreuna.

Intr-un interviu acordat de Alkan unei reviste in UK, acesta a mentionat ca va lucra din nou cu Boys Noize.

"S-a intamplat in urma cu un an, Alex a spus ca va veni in Londra si m-a intrebat daca nu vreau sa lucram impreuna niste piese, sa vedem ce se intampla. Lucrul cu Alex este foarte natural, si chiar foarte distractiv, nu exista probleme de ego intre noi. De aceea nu a fost Erol Alkan vs Boys Noize. Urasc aceasta notiune de versus, de "batteling". Am lucrat proiectul Death Suite in 4 ore, ca mai apoi computerul sa cedeze si am fost nevoiti sa incepem de la 0", vorbeste Alkan despre modul de lucru al celor doi.

In ce priveste viitorul, Alkan a explicat ca lucreaza la foarte multe piese, dar momentan sunt in stadiul de proiect. "Avem aproximativ 10 piese in lucru. Preferam sa lucram impreuna si fizic, nu doar online. Acel mod de lucru in care cineva lucreaza la o piesa si apoi o trimite celeilalte persoane si ia notite nu e pentru noi, rapeste prea mult timp", a mai spus acesta.


Asculta piesa Waves mai jos:



Popup detector