Episodul al doilea al podcast-ului Studio Martin, mixat de Bogdan

26 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Bogdan este autorul celui de-al doilea podcast oficial Studio Martin, dupa debutul lui Charlie Boy de acum aproximativ o saptamana.


Bogdan propune o ora de disco/house, ce poate fi ascultata mai jos. DJ-ul agentiei de booking Mango va mixa sambata, 29 septembrie 2012, in Studio Martin, in deschiderea celor de la Tale of Us. Acestia se supun perfect expresiei trend setters cu al lor sound dark, deep, emotional, cu inuente house si techno amestecate cu pop si chiar rock.


Italienii Karm si Matteo (actualmente cantonati in Berlin) au luat cu asalt clasamentele de specialitate incepand cu 2010, ajungand clienti deli in pupitrul cluburilor din Europa: Watergate (Berlin), Barraca (Valencia), DC10 (Ibiza). Urechile ne ale vizionarilor din Visionquest (Seth Troxler, Shaun Reeves, Ryan Crosson si Lee Curtiss) au fost imediat atrase de sound-ul unic Tale Of Us si de aici pana la primul EP lansat la Visionquest nu a mai fost decat un beat.


Bogdan este unul dintre cei mai activi remixeri la ora actuala cu bootleg-uri pentru Grace Jones, James Blake, M83, Arthur Russell, Laurie Anderson si multi altii. Lasand in urma productiile experimentale si aventurandu-se in explorarea laturii mai dance a lucrurilor, Bogdan a fost invitat sa mixeze in deschidere pentru artisti precum: Azari & III, Lindstrom, In Flagranti, Joakim, Luciano, The Magician, Parov Stelar Band, dOP, Michael Mayer, Akufen sau Byetone. Este unul dintre fondatorii Local Records.




Primul podcast Studio Martin, mixat de catre Charlie Boy, este aici:



Popup detector