Emisiunea 'Transitions' a lui John Digweed - asta seara pe Vibe FM

19 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Din luna martie, emisiunea "Transitions" a carei gazda este DJ-ul si producatorul britanic John Digweed, se asculta si pe frecventele Vibe FM, in fiecare seara de joi, de la ora 23.00.

John Digweed este realizatorului uneia dintre cele mai longevive emisiune, Transitions, difuzata in mai multe tari ale lumii. In jurul acestui concept a fost creeat un adevarat sindicat.

Ce ne asteapta? Doua ore cu upfront-uri si track-uri nelansate inca, selectate de catre John Digweed, la care adaugam un guest mix, "preparat" in exclusivitate pentru "Transitions" si un realizator care poarta in fiecare celula "muzica electronica".

Digweed a devenit preferatul publicului, dar in acelasi timp si-a mentinut prezenta in cultura dance underground. Popularitatea sa nu pare sa cunoasca limite, iar eforturile DJ-ului trec de aceasta limita, a unui tip care performeaza intr-un club; Digweed este cunoscut si in calitate de producator, dar si promoter. Proiectul Bedrock vine cu trei lucruri: un label, o companie de promovare evenimente si un studio de productie, de care se ocupa alaturi de partenerul sau Nick Muir.

Managementul creativ al label-ului Bedrock a ajutat la lansarea unor nume mari ale scenei dance actuale - Danny Howells (alaturi de Dick Trevor, in proiectul Science Department), Jimmy Van M, Chris Fortier si Phil Thompson (Moonface).
Digweed a demonstrat ca are si viziunea, dar si doza de creativitate necesara pentru a lansa proiecte personale. De fapt, numele lui John Digweed este sinonim cu trei lucruri - "quality, ingenuity, integrity".


Popup detector