Emil Lassaria lanseaza albumul de debut - Back in Plastic

16 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Emil Lassaria lanseaza vineri, 20 februarie, primul sau album. Back in Plastick se adreseaza iubitorilor de clubing, 10 piese care au putut fi ascultate pna acum doar n seturile live ale artistului.

Vineri, 20 februarie, ora 23:00, la club Shade, va avea loc lansarea primului album al lui Emil Lassaria. Acesta va fi precedat de o serie de evenimente n ntreaga tara pentru ca fanii artistului sa se bucure de noul sound adoptat de acesta. DJ-ul este renumit pentru piesa Balada, melodie care a fost pe primul loc la toate posturile de radio mainstream din Romnia, n vara anului trecut.

Albumul Back in Plastick va putea fi descarcat gratuit de pe www.musicarena.ro ncepnd cu 20 februarie, pentru ca toti fanii sa asculte noile piese ale artistului. Sound-ul primului meu album este reprezentativ pentru ceea ce creez n aceasta perioada şi se adreseaza n special cluburilor, nu exista nicio piesa n varianta radio. Piesele alese au fost testate n club şi au avut un mare succes. Piesa Back in plastick da şi titlul albumului şi reprezinta perfect sound-ul adoptat pe acest album a declarat Emil Lassaria.

Imediat dupa lansarea primului sau album, Emil Lassaria va ncepe turneul de promovare a noului sau sound peste tot n tara.

Primele oraşe vizate sunt:
21 februarie Timişoara Youtopia
26 februarie Cluj Decadance
27 februarie Oradea Club Cuba
28 februarie Satu Mare Insomnia
05 martie Bucuresti Club Vanity
06 martie Galati Divino Glam Club
07 martie Podoleni Traktor
20 martie Iasi Club Skye
21 martie Pascani Club Relaxa
26 martie Constanta Zoom
27 martie Varsovia (Polonia) Vinyl Club

Deja se discuta pe Forumul BF, AICI.


Popup detector