Ellen Allien & Apparat in Bucuresti

01 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Ellen Allien si Apparat vor mixa in clubul Session din Bucuresti pe 6 octombrie. Ambii artisti sunt in premiera in Romania. Iata un videoclip la piesa "Way Out" de pe albumul celor doi artisti, "Orchestra of Bubbles". Asculta un live act la sectiunea BF Audio.



Asculta Ellen Allien & Apparat - Live @ Anti pop Festival aici

Apparat este Sascha Ring, un artist german in toata puterea cuvantului. Aparitiile sale live raman lasa intotdeauna publicul cu gura cascata, si, mai mult, productiile sale de studio aduc in prim plan un sound aparte. Dupa trei ani, a fost lansat noul sau album, intitulat Walls (Click pentru recenzie). Este lansat la propriul label, Shitkatapult, fondat impreuna cu Marco Haas alias T.Raumschmiere.

Ellen Fraatz, cunoscuta drept Ellen Allien, mixeaza din 1992. De atunci si pana astazi, realizarile ei ca artist sunt atat de multe incat nu ajung doua maini pentru a le enumera pe degete. Daca in 1994 lansa casa de discuri Braincandy, artista a decis ca dupa sase release-uri, sa o inchida. La foarte scurt timp a aparut unul din cele mai bune label-uri de muzica techno si electro din Berlin, si anume Bpitch Control.


Popup detector