Ellen Alien In Berlin minimalul este dominant iar trance-ul este pe moarte

30 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Bodytonic a vorbit zilele trecute cu nume mari din industria muzicii electronice berlineze, despre stilurile actuale si viitoare influente care tind sa apara cat de curand. Acestia spera sa intervieveze cat mai multi artisti, din diferite capitale ale clubbing-ului.

Ellen Alien DJ si Producator

Care este sound-ul dominant din Berlin in acest moment? Minimal.

Ce sound crezi ca este pe moarte? Trance.

Ce sound se ridica si va prinde pe viitor? Thomas Muller si sound-ul sau deep-techno este pe val. Seturile sale live au un potential foarte mare. Insa sound-ul cu adevarat futurist va veni de la Modeselektor.

Michael Matuschek Booker la Tresor

Care este sound-ul dominant din Berlin in acest moment? Totul se mixeaza si se remixeaza. Productii digitale mari cu simple piese. Totul este o mare mixtura in acest moment.

Ce sound crezi ca este pe moarte? Din pacate deep house-ul incepe sa se aude din ce in ce mai putin.

Ce sound se ridica si va prinde pe viitor? Tot un techno, dar mai deep. Insa vad ca muzica cu bas puternic devine tot mai populara pentru viitor.

Dorian Mazurek Managerul label-ului Klangsuchl

Care este sound-ul dominant din Berlin in acest moment? Toata lumea vrea minimal techno pur si doar atat. Muzica nu progreseaza foarte mult in acest moment.

Ce sound crezi ca e pe moarte? Sound-ul techno este atat de minimal incat nu pare sa progreseze. Valul minimal va parasi Berlinul cand alte forme de techno vor ajunge aici. Este timpul pentru muzica de party.

Ce sound se ridica si va prinde pe viitor? Vechiul sound s-a intors inca odata. Breakbeat-ul revine la moda si influente din vechiul Goa sound patrund in techno.


Popup detector