Electronic la Session

05 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Maine, la club Session, Sunrise aduce prima mare petrecere a sezonului - Apparat si Ellen Allien, pentru 30 de lei pana la 12 noaptea si 40 de lei dupa. Pana atunci insa, Kristal Glam isi deschide portile in aceasta seara cu James Zabiela.

Apparat locuieste la Berlin, acolo unde, de cativa ani, s-a stabilit toata crema muzicii electronice de calitate. Stilul sau este eclectic, iar orizonturile sale muzicale dau pe afara, precum sampania din pahar. Ca producator, are unul dintre cele mai sentimentale sounduri electronice, care iti sfasie inima in mii de bucatele sonore. Live insa, te face sa transpiri multa fericire prin toti porii si vei dansa pana la ultimul sunet, garantat. In timp ce el va da in butoane, Ellen Allien va mixa de pe placi, techno abstract.

Artista, si ea tot din capitala Germaniei, este inspirata de caderea zidului Berlinului, pasionata de moda si dansatoare profesionista. Anul trecut, cei doi au lucrat impreuna la albumul "Orchestra of Bubbles", au experimentat foarte mult, iar rezultatul este unul melodic, dat de sunete de vioara, violoncel, clarinet si saxofon si sparte de minimal, electro sau voce.

Se deschide Kristal Glam Club

In aceasta noapte, englezul James Zabiela deschide Kristal Glam Club. Ca in fiecare an, clubul va avea un design nou si imbunatatiri vizibile in ceea ce priveste sistemul video si cel de lumini. Zabiela este robotic, imbina breakbeat cu house, condimenteaza cu scratch-uri si arunca cu o ploaie de loop-uri si efecte. A fost promovat de Sasha, prin agentia sa de booking-uri, Excession. De curand, si-a unit talentul cu tehnica lui Nic Fanciulli si au scos impreuna un album, "One+One", laudat de revistele britanice de gen. Impreuna, cei doi sunt comparati cu echipa Sasha si Digweed. "Asta numesc eu progres", spune Zabiela. A doua seara, americanul Steve Porter mixeaza house.

Credits: ioanamoldoveanu.ro
Sursa: Compact de Bucuresti (compact.info.ro)


Popup detector