Electrofish - un nou brand de evenimente

18 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Primul concert Electrofish are loc pe 29 august 2008 la Arenele Romane, ora 21:00. Sunteti asteptati cu mic, cu mare, pentru un eveniment care va incheia vara intr-un mod memorabil! Ii veti putea auzi pe Audio Bullys, Birdy Nam Nam, Gojira, Zicu si Ufe, iar proiectiile vor fi asigurate de Vali Chincisan.

Audio Bullys, trupa din UK (Tom Dinsdale si Simon Franks) a debutat in 2003 cu Ego War si recent s-a relansat cu Generation. Cea mai cunoscuta piesa de pe albumul din urma este Shot you down, unde a fost folosita vocea lui Nancy Sinatra, bine cunoscuta insa de pe coloana sonora a filmului Kill Bill.

Colaboratorii de pe Generation sunt si ei nume mari ale muzicii electro: MC Roots Manuva (Made like that) si Suggs of Madness (If this road).

Trupa frantuzeasca Birdy Nam Nam (Little Mike, DJ Pone, DJ Need si Crazy B) s-a facut remarcata mai intai in lumea underground-ului francez, iar apoi pe scenele concursurilor internationale de muzica electronica.

Birdy Nam Nam stie sa decapiteze trompetele, sa manevreze pianul si sa obtina pe albumele lor intreaga istorie muzicala. Acesti patru artisti nu manipuleaza platanele, ci muzica in sine

Warm-up-ul va fi realizat de Gojira (A mixat alaturi de DJ Quest, Black Sun Empire, Stanton Worriors, Jay Cunning, Aquasky, Annie Nightingale si DJ Food) si Zicu&Ufe (hip-hop, bossa, funky), iar proiectiile vor fi marca Vali Chincisan.

Va puteti cumpara bilete de pe bilet.ro, bilete.ro si ticketpoint.ro, precum si de la punctele de vanzare (Magazinul Muzica, retelele Diverta, Flanco, Flamingo). Pentru mai multe informatii intrati pe www.electrofish.ro


Popup detector