Electric Brother si Sophisticated Lemons - invitati la lansarea the Amsterdams - Electromagnetica

30 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Formatia the Amsterdams isi lanseaza noul album, Electromagnetica, joi 31martie, la clubul Kulturhaus din Bucuresti, in cadrul unui eveniment cu intrare libera, care va fi transmis online pe website-ul www.kulturhaus.ro.


Ii vor avea alaturi pe Electric Brother – producatorul albumului, pe cei de la Sophisticated Lemons, pe Robin (Robin And The Backstabbers, Partizan) si pe Hot Casandra (live act). Numele Electromagnetica a fost inspirat de locul unde the Amsterdams au sala de repetitii, fabrica Electromagnetica.


Facut in fabrica, crescut cu suruburi, piulite, corzi de chitara rupte si bete de toba frante, Electromagnetica scoate capul in lume pe 31 martie, la clubul Kulturhaus care va gazdui petrecerea de lansare oficiala si un concert extraordinar cu the Amsterdams si invitatii sai.


Electromagnetica contine 10 piese pop-rock, cu versuri in limba engleza. Albumul este mixat si produs de Cristian Stefanescu cunoscut iubitorilor de muzica sub numele Electric Brother, impreuna cu the Amsterdams, exceptand piesa "This Burial Ground’s For Two” - mixata de Arlen Thompson, guest appearance - Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs). Masterizarea discului a avut loc in studioul GreyMarket Mastering din Montreal, Canada, si apartine lui Harris Newman – responsabil pentru masterizarea materialelor de studio ale trupelor Arcade Fire, Wolf Parade, Crystal Castles si a multor altor artisti apreciati in lumea intreaga.


Electromagnetica este o productie 100% independenta, sustinuta de trupa the Amsterdams, editata si distribuita de propria casa de discuri, Post Pop Records. Albumul va fi disponibil in format digital incepand cu 1 aprilie in Shop-ul BestMusic.ro.


The Amsterdams sunt Andrei Hategan (voce, synth), Andrei Ungureanu (chitara), Ovidiu Bejan (voce, chitara, tobe), Augustin Nicolae (chitara bass, tobe electronice, voce). Trupa s-a format in 2006 si a debutat discografic in 2008. In 2010, the Amsterdams au sustinut un turneu european in deschiderea trupei canadiene Wolf Parade si au deschis concertul formatiei Cranberries la Bucuresti.


Recent the Amsterdams si-au promovat noul album printr-o serie de concerte in Marea Britanie. Joi, 31 martie, incepand cu orele 21.30 toti iubitorii muzicii the Amsterdams sunt invitati la clubul Kulturhaus aflat pe strada Str. Sfanta Vineri nr.4, in spatele magazinului Cocor).


via bestmusic


Popup detector