Editia a 2-a NewJazz Festival va avea loc la Iasi, in perioada 22 - 24 mai

18 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

La editia din acest an si-au confirmat prezenta vedete ale muzicii de gen: Erik Truffaz - Franta, Bugge Wesseltoft - Norvegia, Parov Stelar&Band - Austria, Xaver Fischer Trio - Germania, Skalpel - Polonia, Singas Project - Ungaria, alaturi de care vor performa Butterflies In My Stomach, Blazzaj si Aievea.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor remis Ziare.com, invitatii vor sustine o serie de concerte conceptuale care au la baza improvizatia si experimentul artistic in interactiune cu efectele audiovizuale.

Ca si la editia precedenta, artistii vizuali ieseni vor provoca publicul si invitatii la un exercitiu de comunicare interactiva prin deschiderea, pe perioada festivalului, a unui atelier neconventional denumit "New Paint".

Newjazz Festival are loc in aer liber, intr-o zona turistica si centrala a orasului Iasi, Muzeul Literaturii Romane - Casa "Vasile Pogor", amplasamentul si arhitectura oferind un back-ground deosebit si o atmosfera similara festivalurilor de gen din strainatate, fapt confirmat de artistii prezenti la prima editie.

via ziare.com


Popup detector