Ed Simons de la Chemical Brothers ramane un dansator inrait

14 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Unul din componentii duetului Chemical Brothers, Ed Simons, a precizat pentru Daily MIrror ca inca ii place sa iasa la party-uri doar pentru a dansa si nu il deranjeaza atunci cand alti clubberi se uita la el.

"Forumul nostru este plin de comentarii legate de modul meu de a dansa, insa asta chiar nu ma deranjeaza. Prietenii imi spun ca arat ca Forest Gump atunci cand il invata pe Elvis sa danseze", spune Ed de la The Chemical Brothers.

DJ-ul britanic Judge Jules este de parere ca dupa cat timp petreci ca DJ in spatele pupitrului, ajungi un dansator bun fara sa vrei. "Eu cred ca dansez bine in spatele pupitrului, insa pe ringul de dans sunt o epava!"

A Guy Called Gerald, unul dintre parintii detroit techno si techno, a dat pentru revista Electronic Beats un sfat mai mult decat sugestiv - "Never trust a DJ who can't dance!"

Desi de cele mai multe ori este destul de teapan si nepasator cand mixeaza, Dave Clarke mai are si el momentele lui de "non-techno maniac". Videoclipul de mai jos spune tot.











Embed:





Popup detector