Dub FX, Danko Jones, un concurs verde si designeri talentati la Tuborg Green Fest Peninsula

27 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Sunt staruri de nivel international care si-au inscris festivalul Peninsula printre evenimentele lor favorite: dupa succesul urias al concertului sau de anul trecut si streetperformance-ul din centrul Targu Muresului, care a atras sute de fani, anul acesta revine la Tuborg Green Fest Peninsula cel mai faimos muzician de strada al lumii, australianul Dub FX.


Trubadurul modern va fi insotit de Flower Fairy, sotia sa. Benjamin Stanford, cunoscut sub numele de Dub FX este o minune a muzicii moderne: folosindu-si doar propria vocea si o pedala de loop reuseste sa compuna piese care includ stiluri de la reggae, drum and bass, dubstep si hip-hop.


In vara aceasta Dub FX si trupa sa au colindat America de Nord, iar in Europa vor concerta doar de doua ori, una din aceste dati fiind la Tuborg Green Fest Peninsula. Muzicianul de strada va fi ultimul live act al celei de a IX-a editii a Festivalului Tuborg Green Fest Peninsula, urcand pe scena Kiss Terrace in data de 28 august.


In data de 26 august, tot la Kiss Terrace revine o alta trupa favorita a peninsularilor, care anul trecut a sustinut unul din cele mai atractive si apreciate concerte ale editiei: flamenco, breakbeat si drum and bass in stil N.O.H.A la Tuborg Green Fest Peninsula.


Noise of Human Art (in traducere libera: zgomotele artei umane) nu inseamna doar o combinatie reusita a mai multor stiluri muzicale ci si o trupa cu membri care aduc fiecare o mostenire culturala considerabila: un clapar din Köln, un saxofonist din Praga, un MC din New York si o solista din Spania.


De peste ocean poposeste la Tuborg Green Fest Peninsula in data de 26 august trio-ul de rock canadian Danko Jones. Trupa si-a castigat deja cateva staruri drept fani – de la liderul Motörhead Lemmy, la Elijah Wood – iar anul trecut publicul din Romania a inceput sa ii indragreasca dupa ce i-a urmarit inainte de recitalul lui Guns `n Roses.


Din Ungaria vor mai sosi la festival cei de la Intim Torma Illegal, din Romania vine Gojira, la Kiss Terrace, in data de 25 august pentru a face warm-up-ul si after party-ul la concertul Foreign Beggars, iar de incalzirea pentru Chase&Status, in data de 27 august, se va ocupa Goranga&Missile din Miecurea Ciuc.


Greening@Festival


In data de 27 iulie incep inscrierile pentru concursul de protejare a mediului inconjurator, Greening@Festival. Scopul acestuia e sa transforme Tuborg Green Fest Peninsula intr-un eveniment si mai verde, si mai placut pentru participanti. Descrierea e foarte simpla: putin reality show, un pic de activity si multa petrecere. Premiile constau in bilete VIP, tricouri, mancare la Tuborg Green Fest Peninsula. Concursul incepe in data de 3 august si se desfasoara timp de 15 zile. Pot participa echipe de trei persoane. Inscrierile se fac la http://greening.peninsula.ro/inregistrare/.


Concurs de design de tricou


Cine doreste sa creeze design-ul pentru tricoul care va fi purtat de fanii celui mai mare festival din Romania sa fie atent: in data de 27 iulie Tubrog Green Fest Peninsula a dat drumul unui concurs de design, iar scopul este conceperea tricoului oficial al festivalului. Tricoul pe care va fi printat design- ul castigator va fi inclus in oferta Peninsula-shop, iar profitul ii apartine designerului. Detalii pe www.peninsula.ro.


Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august 2011 la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului. Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro.


Popup detector