Drum'n'Bass cu Black Sun Empire

11 Decembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Marele eveniment ce ii are ca invitati pe olandezii Black Sun Empire va avea loc pe 15 decembrie, iar intrarea la concert este 30 RON. Concertul organizat de DARKE*ST va avea loc intr-un cort imens, instalat in Arene, incalzit cu tunuri de aer, incapator cat pentru 1.000 de petrecareti.

Sound systemul JBL de 40.000 watt va zbarnai pentru prima data in ritm de drumandbass. Pe langa Black Sun Empire vor mixa si Gojira, TRG, Alien Pimp si Kidlazy. Ritmurile electronice vor fi asortate cu proiectii MONO si TVCRASH si rime de la Agent MC.

Fratii Micha si Milan Heyboer si Rene Verdult (Black Sun Empire) au debutat in anul 1995, iar in scurt timp au castigat aprecierea unor artisti precum: Photek, LTJ Bukem si Ed Rush. In 2004, au lansat albumul "Driving Insane", iar anul acesta au revenit in atentia ascultatorilor de muzica electronica cu un nou album, intitulat "Cruel And Unusual". Stabiliti in Utrecht, Olanda, baietii au inceput sa produca drumandbass pe la mijlocul anilor nouazeci, la acea vreme fiind puternic inspirati si influentati de muzica unor artisti precum LTJ BUKEM, Photek si Ed Rush. Pana sa descopere dnb-ul, cei trei au produs pe rand atat techno cat si breaks. Dupa o serie de release-uri la case de discuri mai mici, cei trei au reusit sa atraga atentia unor produceri mai mari, precum Trace, in prezent fiind cunoscut pentru al sau label DSCI4.

TRG formeaza alaturi de Seb grupul Infamous. Au debutat cu acest proiect pe 7 decembrie 2002 si au adus pentru prima data in Bucuresti vibe-ul petrecerilor breaks si drumandbass.

Tot in acest weekend, mai exact pe 16 decembrie, Black Sun Empire vor pleca spre Cluj, unde vor concerta la Sala Sporturilor.


Popup detector