Dropdread prezinta Drumandbass White 003

02 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dropdread prezinta Drumandbass White 003
TAGS:
Drum and Bass 
DJ Clipz [UK] & SP MC [UK], Cooh [BG] si Konspirator [BG] & Exo [BG] sunt headlinerii unui nou eveniment drum and bass ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 19 aprilie. Evenimentul este organizat de catre Dropdread si este cel de-al treilea din seria Drumandbass White.

Inca de la 13 ani, Clipz si-a cumparat prima pereche de pick up-uri pentru 100 euro, care ulterior avea sa-i schimbe viata. Timp de trei ani, ajutat cu casete piratate de la diverse posturi de radio, ca Don FM si Weekend Rush, de catre prieteni, Clipz s-a dedicat exclusiv muzicii electronice, imbunatatindu-si tehnica. La 16 ani a fost admis la liceul de muzica din Weston-super-Mare. Chiar daca nu avea calificarea necesara, el a fost acceptat imediat datorita entuziasmului de care a dat dovada.

Dupa doi ani se muta in Londra si-si incepe cariera solo, dar pentru a scapa de agitatia capitalei, se intorcea foarte des in orasul natal Bristol si mixa in cluburi ca Powerhorse sau Blue Mountin. La 22 de ani si-a implinit visul semnand cu Full Cycle. Albumul de debut, intitulat Livin Drumz, a fost lansat in iunie 2005. In prezent Clipz pregateste un nou album si mixeaza in intreaga lume.

Sa reusesti ca MC in industria Drum and Bass nu este ceva usor, insa SP:MC a reusit sa se afirme ca fiind unul dintre cei mai ocupati si inovativi din circuit in ultimii 5 ani. El reprezinta Shogun Audio & Emcee Recordings.

Inca din anul 1999 pana acum, Hard Music and Sound United (HMSU) este cea mai buna formatie de drum and bass din Bulgaria. HMSU a organizat peste 60 de eventuri reusite si a promovat multe talente din intreaga lume. Impreuna cu Formation Records, HMSU prezinta cunoscutul brand World Of Drum and Bass. Tot ei au sustinut miscarea DrumnBass din Balcani invitand DJ din Serbia, Macedonia, Grecia, Bosnia si Romania.

Pretul unui bilet este de 20 lei.


Popup detector