Dorroo - prezent cu o piesa pe compilatia lui Carl Cox, live at Space Ibiza

17 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

Dorroo - prezent cu o piesa pe compilatia lui Carl Cox, live at Space Ibiza
TAGS:
dorroo  Carl Cox 

Piesa ”Audio Colours” a DJ-ului so producatorului roman Dorroo a fost inclusa pe cea mai recenta compilatie a lui Carl Cox.


Carl Cox at Space Ibiza vine cu doua CD-uri, pe fiecare din ele fiind cate un mix creat in stilul personal al lui Carl Cox.


Pentru Dorroo, aceasta nu este prima piesa pe care Cox i-o include fie intr-o compiltie oficiala, lansata la o casa de discuri, fie intr-un dj set live, in fata publicului.


Compilatia este disponibila momentan doar in Ibiza, urmand ca din luna septembrie sa poata fi achizitionata din toata lumea.



Dorroo s-a nascut in 1980 in Braila, un oras de provincie in care a simtit mereu ca timpul a stat in loc. Acest lucru l-a determinat sa se indrepte spre muzica electronica (un teren putin explorat pe atunci la noi) inca de la varsta de 13-14 ani cu artisti ca J.M.Jarre si Vangelis dupa care i-a descoperit pe cei de la Kraftwerk.


Albumele lor l-au influentat mult si i-au condus pasii catre muzica electronica uptempo, underground. In aceeasi perioada urmarea cu dedicatie cateva emisiuni ale postului VIVA cum ar fi Berlin House sau Club Rotation emisuni care prezentau viata de noapte si scena muzicii electronice underground (in principal din Germania si Ibiza).


Citeste si: Interviu cu Dorroo pentru BeatFactor (nu e chiar asa de nou)



Popup detector