Documentarul "Take One" de Swedish House Mafia se lanseaza la Studio Martin

10 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Super starurile Swedish House Mafia (Axwell, Steve Angello si Sebastian Ingrosso) lanseaza “Take One”, un documentar coplementar albumul “Until One. In Romania, lansarea va avea loc la Studio Martin, pe 19 noiembrie 2010, incepand cu ora 19:30, odata cu lansarea discului “Until One”.


Intrarea va fi libera. Albumul “Until One” a aparut la Virgin Records/ EMI – distribuit in Romania prin Media Services, pe 22 octombrie 2010. Regizat de catre Christian Larson, “Take One” cuprinde cele mai emotionale, intime si variate momente. si ii urmareste pe cei trei pe o perioada de doi ani, in 15 tari si la 285 de evenimente.


Filmul duce spectatorul intr-un rollercoaster care trece prin muzica si show si imbina trei idei, prieteni, artisti si pionieri, insa si trei oameni cu stari emotionale reale. Filmul prezinta DJ-ii din unghiul unui nou rock star.


Teaser-ul documentarului Take One a fost deja vizionat in cateva locatii neconventionale din Londra, iar acum trailer-ul official a fost facut public si poate fi vizionat mai jos.



Popup detector