Doc Martin la Nights.ro Awards 2011

14 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Sambata, 5 februarie 2011 are loc decernarea premiilor Nights.ro la Kristal Club, o petrecere a carui invitat special este DJ-ul american Doc Martin.


Doc Martin este un artist cu 24 de ani de experienta in DJing. N-ai cum sa nu-i simti dragostea pentru house, cultivata de pe vremea cand explora funk si disco la petrecerile Warehouse din San Francisco.


Are un talent special de a uni oamenii de pe ring in acelasi vibe pozitiv. Exploreaza mai multe genuri de house, foarte natural. Stilul sau reprezinta sound-ul West Coast in muzica americana de dans si este singurul DJ al acestui sound care a avut rezidente pe coasta de est, mai exact in New York, la celebrele cluburi Twilo, Roxy si Tunnel. Doc mixeaza si cate 8 ore, si are la activ un record de 28 de giguri consecutive.


Conform discogs, "Doc Martin has over 1,300,00 frequent flier miles."


La capitorlul productie muzicala, Doc Martin, pe numele sau adevarat Martin Mendoza, a lansat la case de discuri ca Moonshine Music, Shaboom Records, Siesta Music, Leaf si altele.


Doc Martin a mixat in premiera in Romania in 2010, in cadrul evenimentului 'For the Love of House' ce a avut loc in clubul La Mania din Mamaia in perioada 1 mai.


Popup detector