Doar o zi pana la concertul Mika

23 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Doar o zi pana la concertul Mika
TAGS:
Mika  orange  live 

Mai e doar o zi pana la incendiarul concert Mika, ce va avea loc pe plaja H2O din Mamaia. Evenimentul are loc in cadrul Orange Summer Party si ii va avea in deschidere pe australienii de la Cut Copy.


Pentru a face si mai interesante lucrurile, organizatorii au pus la bataie numeroase concursuri pentru cei abonati, printre care si transportul gratuit cu autocarul Mika din Bucuresti la locatia evenimentului.


La Mamaia ne vom intalni cu melodiile bine cunoscute ale interpretului, cum ar fi Relax ( Take it Easy), Big Girls ( You are Beautiful), Rain, Love Today, Blame it On the Girls, dar si cu melodii de pe ultimul album.


Despre CutCopy merita de mentionat faptul ca acestia au concertat alaturi de nume mari ale genului electronic, ca de exemplu Franz Ferdinand si Daft Punk.


Concertul Mika face parte din seria de petreceri Orange Prepay Party, eveniment aflat acum la a 5-a editie. Mika se afla in plin turneu mondial de promovare, Imaginarium Tour. De la acest eveniment ne asteptam la o desfasurare imensa de logistica, Mika schimbandu-si aproape constant vestimentatia iar show-ul lui fiind plin de efecte speciale. Echipa beatfactor va fi si ea acolo pentru a-ti aduce poze si noutati de la fata locului.


Surpriza ce mai mare este faptul ca Orange pune la dispozitia publicului o linie speciala de autobuze supra-etajate intre gara din Constanta si locatia evenimentului, totul gratuit, pentru a evita aglomeratia. Linia, asigurata de autobuze supra etajate, va functiona intre orele 18 si 00.00


Vlad Piriu pentru Beatfactor.ro





autobuz_mika1autobuz_mika2cut copy_1mika



Popup detector