Dj Simon Bell in Club Inside, Sibiu

23 Mai 2005 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 27 mai 2005, Club Inside din Sibiu il are ca oaspete pe DJ-ul australian Simon Bell, originar din Sydney, care va incanta publicul cu sunetul sau aparte, foarte proaspat, combinatiile de progressive tribal cu atingeri de techno si tech house, chiar si productii proprii si re-edituri ce caracterizeaza seturile sale. El se afla intr-un turneu european, care mai cuprinde pe langa Romania Slovacia (2 gig-uri) si Austria.
Simon creeaza o experienta unica de fiecare data cand este ascultat in cluburile australiene. Si-a creeat o reputatie solida fiind ascultat in cluburi precum: Home Nightclub, Lot 33, Friction, Transmission, Godskitchen, GAS Nightclub, Altitude/Halcyon, numeroase rezidente la Liberty Reason, Junction si Night Works unde a mixat alaturi de nume precum Danny Howells, Steve Porter sau PQM.

Experienta sa cat si pasiunea pt muzica l-au dus in Las Vegas, Nevada USA in Martie 2003 in
legendarul club Spundae unde pun muzica nume ca Sasha, Sander Kleinenberg, The Scumfrog - KAZELL fiind rezident acolo mai multi ani, cu o capacitate de peste 2000 de persoane in fiecare saptamana. Setul sau a fost inregistrat live in aceea seara fiind pe urma retransmis pe toate posturile de radio australiene, generand astfel un interes imens din partea tuturor promoterilor australieni si din alte tari. Mai mult decat atat, Simon are propria emisiune de radio la Radio FBI 405, unde promoveaza muzica de gen avand invitati tineri producatori si Dj australieni.

Anul 2005 il are pe Simon intr-un turneu european, el fiind in Slovacia, Austria, Polonia, Cehia si nu in ultimul rand in Romania in Club INSIDE, pe data de 27 Mai 2005.

European Tour 2005:
Slovakia - Bratislava, Communiqueation @ Unique, Friday 13th May
Austria - Vienna, Cream, Saturday 14th May
Cehia - Praga, Black & White @ Radical, Saturday 21st May
Romania - Sibiu @ Club Inside, Friday 27th May



Popup detector