Dj Rynno si colega sa, Sylvia, se casatoresc

04 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Nu, nu unul cu altul! Nu va speriati cum m-am speriat eu cand am vazut titlul pe site-ul MTV. Sylvia e in continuare cu Andrei (Alb Negru), iar DJ Rynno cu iubita lui, pe care o tine bine ascunsa, caci n-am auzit nimic despre ea prin presa.

Daca fata de la MTV tot a adus vorba, Sylvia a recunoscut ca, la fel ca majoritatea fetelor, planuieste sa se marite candva.

`Si eu am dat niste pronosticuri, domnule, la anul... la anul. (...) Da` uite, poate ma marit chiar luna viitoare. Stau si ma gandesc, poate ma marit chiar luna viitoare. Probabil intr-o zi o sa ma trezesc... A nu, acuma trebuie sa ma uit dupa verighete, sa caut, intelegi? Dar nu stiu, chiar nu stiu cand o sa ma marit`, a declarat Sylvia pentru MTV.

`Daca m-as marita acum in septembrie, as face decat cununia civila si as face nunta pe care mi-o doresc undeva la anul`, a mai spus cantareata referitor la acest subiect.

La nunta colegei sale, Rynno se va ocupa de muzica pentru ca si-a propus sa-i faca pe parintii ei sa danseze. Intre timp, el cauta, insa, restaurant pentru propria-i nunta, ce si-ar dori sa aiba loc in 2009.


Best Music





Popup detector