Dirty Vegas s-au reunit pentru a lansa un nou album

03 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Proiectul Dirty Vegas a cazut intr-un anonimat total in ultimii patru ani, dupa ce au lansat doua albume de succes, numeroase single-uri clasice si poate cel mai important, un premiu Grammy in anul 2003 pentru piesa Days Go By. Trio-ul revine insa pe scena clubbing dupa ce au anuntat lansarea unui nou album la imperiul creat de Mark Knight, Toolroom Records.

Grupul compus din membrii initiali adica Ben Harris, Paul Harris si Steve Smith au dezvaluit recent si noul lor single intitulat Pressure, acesta fiind promovat chiar de Pete Tong in emisunea de la Radio 1 Essential Selection, devenind astfel una dintre cele mai populare piese a editiei de anul trecut Amsterdam Dance Event.

Suntem foarte mandrii sa fim asociati cu una dintre cele mai apreciate formatii dance din lume. Toolroom a lucrat cu Paul Harris inca de la inceput si cand am auzit de reunirea trupei, am inceput discutiile si cei trei s-au hotarat sa se partenerieze cu noi pentru a-i relansa pe piata. Se relata in comunicatul Toolroom Recordings.

Cel de-al doilea single al trupei se numeste Changes si lansarea oficiala ar putea avea loc la sfarsitul lunii martie sau chiar la inceputul lunii aprilie, pentru a coincide cu Winter Music Conference din Miami.

Mark Knight Pressure (Amsterdam Dance Event 2008)




Popup detector