Directia 5 si D-Laid produc muzica impreuna

22 Februarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Trupa romaneasca Directia 5 a produs recent o piesa alaturi de D-Laid, piesa ce a beneficiat si de un videoclip difuzat intens pe posturile TV de specialitate. Aceasta se numeste "Stai, nu ma ocoli". Cum a ajuns un pasionat al muzicii electronice sa produca muzica alaturi de Directia 5?

D-Laid este un tanar DJ si producator de muzica electronica, pe numele adevarat George Nicolae cu cativa ani buni de productie muzicala in spate. S-a facut remarcat si prin DJ seturile sale energice, pe unde a mixat alaturi de alti DJ-i romani.

El ne-a povestit ca piesa "Stai, nu ma ocoli" a prins foarte bine la public nu doar in tara, ci si in afara. "Am avut reactii foarte bune din partea publicului; versiunea extended a mixat-o si Marika, Haute Culture, Gojira si altii. E difuzata la vreo zece posturi radio din Romania zilnic si prinde si la TV; este si pe locul 1 in MTV Top 40."

Toate bune. Dar totusi, cum a ajuns un DJ sa faca muzica alaturi de o trupa pop-rock? "Baietii de la Directia 5 m-au contactat pentru a face aceasta piesa impreuna. Ei stiau de mine de la Dobrica de la Suie Paparude, asa ca treaba a mers destul de usor. Totul a durat aproximativ 2 saptamani, iar videoclipul a fost facut de Bogdan Popoiag (de la Unu') si solistul trupei Firma", a declarat D-Laid pentru Beat Factor.

Pe D-Laid il puteti vedea si asculta pe 2 martie in clubul Loggia din Bucuresti, iar pe 14 martie in clubul B52.


Popup detector