Dinky, the gear-geek

30 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Dinky, the gear-geek
TAGS:
dinky  dj gear  interviu 

Conform propriei descrieri, Dinky, adica Alejandra Iglesias, este un gear-geek. Destul de neconventional pentru o femeie, aceasta pasiune a condus-o pe drumul succesului, artista pregatind un nou album la Wagon Repair.

Ani lungi de house si techno pentru Dinky, care si-a petrecut ultimii 10 ani ingropata in synthuri si sampler-uri avand o obsesie destul de romantica pentru echipamente mai mult dedicate distinsilor domni.

Resident Advisor a luat-o la intrebari legat de acest viitor disc pe care-l va lansa la Wagon Repair, iar artista a vorbit despre cum s-a implicat initial in productie, cum l-a intalnit pe Ricardo, pe Luciano sau pe Atom Heart si cum totul parca se intoarce la Chile.

Desi interviul sustine ca se concentreaza pe ideea noului sau album, intrebarile sunt dintre cele mai tehnice, si ii permit artistei sa vorbeasca despre cea mai mare pasiune a sa: echipamentele de studio.

"Cred ca este foarte important sa ramai fidel tie insuti in ce priveste baza a ceea ce inseamna sa fii artist. Nici nu trebuie sa te gandesti la succes. Nu trebuie sa gandesti O Doamne, oamenii nu vor aprecia discul meu pentru ca nu este house, sau nu are un sound suficient de bun cat sa devina hit - nu trebuie sa-ti fie niciodata frica de asta", a declarat artista.

Accesant pagina RA puteti citi intregul interviu, de altfel foarte interesant, iar mai jos gasiti cateva poze cu Dinky in actiune.



Gear: Meyer HD-1 monitors, Studer 269 console, Roland TR-808, Latronic Notron Mk2 step sequencer, Dave Smith Prophet '08




Popup detector