Dimitri From Paris, un romantic incurabil

23 Februarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Dimitri From Paris a afirmat recent ca dansul, o activitate de cuplu inainte, a devenit 'hard', 'dark', 'progressive' sau 'dirty'. In cluburi se danseaza virtual, fiecare pentru el insusi. Artistul grec va concerta la WTP Bucuresti pe data de 10 martie.

Ca un raspuns impotriva tendintelor actuale, Dimitri From Paris, pe numele sau adevarat Dimitri Yerasimos, a ales dragostea drept principala sursa de inspiratie pentru cea mai noua compilatie a sa, In the House of Love.

Intr-un interviu recent, artistul a marturisit ca cel mai bun critic muzical este chiar iubita lui. "Daca o piesa i se pare reusita, inseamna ca si altora le va placea. In ceea ce priveste muzica, impulsul de moment al unei femei este mult mai sincer!

Show-ul de la Bucuresti va avea loc la World Trade Plaza si va fi deschis de catre un alt DJ din Franta, Romain BNO, si doi dintre pionierii scenei electro din Romania, DJ Vasile si Electric Brother. Pentru cei care nu si-au cumparat inca bilet, mai gasiti de vanzare pe myticket.ro.


Popup detector