Diego Vivaldi mixeaza de Halloween in Bacau

27 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubul Zebra din Bacau gazduieste in ultima seara a lunii octombrie un party Halloween electronic. In rolurile principale se vor afla DJ-ul italian Diego Vivaldi (Dj in plina ascensiune in Italia la ora actuala), iar ca suport din partea romanilor vor mixa Zotist, Verman & Sebu.

Diego Vivaldi s-a nascut in 1986 in Italia. De cand era copil a ascultat diferite genuri de muzica: rock, pop, house, etc. Cativa ani mai tarziu unchiul sau i-a cumparat un bass electronic si a inceput sa cante intr-un grup mic de prieteni dupa stilul formatiei U2.

Merge in Ibiza si Germania, astfel incepe sa aprecieze un stil diferit de muzica si anume: techno minimal. Artistul sau preferat a fost Richie Hawtin si sound-ul Minus, dar In 2007, in Ibiza, fiind prezent in clubul DC10 in cadrul unei petreceri Circoloco, ii aude pentru prima oara pe Rhadoo si Pedro. Intalnirea cu sound-ul romanesc devine definitorie pentru Diego.

Cu toate ca promo-urile sale nu sunt inca lansate, primeste suport din partea unor dj si producatori ca: Andre Crom, Italo Boyz, Zotist, Mihalis Safras si altii.
Lucreaza la un proiect care urmeaza linia muzicala a lui Luciano si a label-ului sau: Cadenza Records. Sound-ul lui se regaseste in Funky-House si House cu cateva influente latino.

In curand va aparea si un remix la una din piesele sale semnat Ilario Alicante.
A participat de asemenea in 2007 la un proiect muzical numit Tilt Beat - un brand de petreceri ce se ocupa cu organizarea de evenimente in Toscana. In toata activitatea sa de pana acum a fost inspirat de Luciano, Ricardo Villalobos, Raresh si Locodice.

Cei care vor veni la petrecere costumati de Halloween vor avea o consumatie gratuita. Pretul unui bilet este de 20 de lei.


Popup detector