Detalii despre party-ul cu Moodymann si Omar S

14 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Dupa cum deja s-a aflat, pe 3 octombrie vor mixa in Bucuresti doi artisti din Detroit pe care nu prea sunt motive sa ii ratati: Moodymann si Omar S. Petrecerea mult asteptata va avea loc in clubul Studio Martin.


Pretul unui bilet pentru ACEST eveniment va fi de 30 de lei pana in ora 12.00 si 40 de lei dupa aceasta ora. In deschidere vor mixa Rusu si Flore aka Khidja.


Deja se discuta pe Forumul BF, AICI.


"Pornind de la maxima primului nostru invitat, legenda Moodymann aka Kenny Dixon Jr. "In Detroit, there's only three things going to happen. You're either going to sell or make cars, you're going to be a musician or you're going to be on drugs.". Moodymann face doar muzica de ani buni cat pentru sapte albume de colectie si o face atat de bine incat criticii il includ mereu in line-up-ul Generatiei de Aur a Detroit-ului fiind de asemenea primul muzician care a adus un nou adjectiv techno-ului: freaky, ceea ce show-urile sale au din plin. Moody are o pasiune a la Tarantino pentru sountrack-urile b-movie si pentru sample-urile obscure culese din mai toate genurile audio-vizuale. Come see the freaky mutha-fucka!

Celalalt invitat, Omar S e un tip de culoare din Detroit aflat pe lista enorma de angajati a mamutului auto Ford. Nu stim daca i s-au acordat prime sau diplome de angajat al lunii pana acum, dar noi l-am chemat pentru ca noaptea, dupa ce isi da jos salopeta, devine unul din cei mai interesanti producatori de techno ai momentului, continuand traditia a Motor City a unor Moodymann (wink!), Theo Parrish sau chiar Carl Craig. Omar e, de asemenea, un tip dintr-o bucata, foloseste fuck ca semn de punctuatie (probabil de la viata de uzina i se trage), nu stie cine e "Ricardo Villalobos" si de ar trebui "for fuck's sake" sa il asculte, dar asta nu i-a oprit pe cei de la Fabric sa-l invite sa le faca un mix pentru seria lor celebra sau pe criticii muzicali sa elogieze albumul sau de debut recent auto-lansat, "Just Ask The Lonely". Pentru stilul sau deep, ancorat in techno, house si funk old school dar cu portite deschise catre sonoritatile lui 2009, noi l-am invitat la Joint-ul nostru."


Popup detector