Detalii despre festivalul CokeLive Peninsula 2009

05 Mai 2009 Saint BeatFactor

Biletele pentru festivalul CokeLive Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua internationala Eventim.ro. Costul abonamentelor ce asigura accesul pe teritoriul festivalului intre 23 iulie si 26 iulie, cumparate in avans, este 199 RON, iar costul unui bilet valabil o singura zi este de 80 RON.


Biletele achizitionate la intrare, in timpul festivalului, vor costa 240 RON (abonament), respectiv 100 RON (acces o singura zi). In Romania, biletele pot fi achizitionate din magazinele Germanos din toata tara, online pe eventim.ro, precum si in alte puncte de vanzare ale retelei Eventim.


La doar o saptamana de la punerea lor in vanzare, biletele se afla pe primul loc in topul vanzarilor in reteaua internationala Eventim.ro. Timp de trei zile, intre 24 si 26 iulie, festivalul de la Targu Mures gazduieste concerte si experiente inedite, care debuteaza cu petreceri de incalzire in ziua 0, pe 23 iulie.


Sunt asteptasi deja pe scenele CokeLive Peninsula: DJ-ul olandez Tiesto (24 iulie), promotorii muzicii rock, americanii de la Nine Inch Nails (25 iulie) si una dintre cele mai cunoscute trupe de muzica electronica a tuturor timpurilor, The Prodigy (26 iulie).


Un spatiu nou, Terasa Coke, este conceput special pentru a gazdui concerte de muzica alternativa. Noaptea, terasa se va trasforma in spatiul perfect pentru petreceri incendiare, in aer liber, animate de cei mai neconventionali DJ-i.


In acelasi timp, organizatorii pun la dispozitia publicului inca doua locatii pentru iubitorii altor stiluri muzicale, astfel incat toti participantii sa-si regaseasca genul de muzica preferat la CokeLive Peninsula.


In data de 24 iulie, Layo Paskin si Matthew Benjamin, londonezii de la Layo&Bushwacka!, se vor asigura ca petrecerea dureaza pana in zori, asa cum se intampla in cluburile din Londra, unde sunt binecunoscuti printre iubitorii genului tech house si breakbeat.


Pe 25 iulie isi va face prezenta pe scena festivalului un membru al duoului renumit Kruder & Dorfmeister, Richard Dorfmeister. Maestrul austriac, activ si in proiectul Tosca alaturi de Rupert Huber, va incanta publicul pana la rasarit pe ritmuri de downtempo.


CokeLive Peninsula se va incheia pe 26 iulie cu un concert Goldie, primul adevarat superstar al drum and bass-ului si unul dintre invitatii fideli ai festivalului. DJ-ul cu dinti de aur este un nume important al genului, iar casa de discuri infiintata de el, Metalheadz, este recunoscuta ca un nume de referinta al productiei internationale drum and bass.


Expeienta CokeLive Peninsula va atrage si anul acesta zeci de mii de vizitatori din tara si nu numai, tranformand Targu Mures, timp de cateva zile, in capitala muzicii in Romania.


Sursa: CokeLive Peninsula


Popup detector