Detalii despre evenimentul cu Falty DL

11 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Asa cum ati putut afla deja din stirea precedenta, Falty DL mixeaza in Romania pe 22 Octombrie, la Atelierul de productie din Bucuresti.


Evenimentul este organizat de catre Maschine (aceeasi promoteri vinovati si de prezenta lui Actress pe 1 Octombrie la Atelierul de productie).


Pe langa producatorul american, line up-ul ii mai include pe Cosmin TRG, Montgomery Clunk si Whiteroly, iar pretul intrarii va fi de 25 de lei. Organizatorii mai precizeaza ca se lucreaza si la imbunatatirea sunetului, "dupa evenimentul cu Actress, unde sunetul nu a fost prea grozav, am schimbat providerul tehnic. Un sound-system NOU!"


Falty DL (pe numele sau adevarat Drew Cyrus Lustman), este un producator up & coming originar din New York, care in ultimii doi ani a surprins intreaga scena prin release-uri la Rush Hour sau Planet Mu.


Evenimentul poate fi luat si ca un preview al prestatiei lui Falty DL si Cosmin TRG in cadrul festivalului Unsound din Polonia. Cei doi vor mixa la doar o zi dupa Bucuresti, in clubul Fabryka din Cracovia, alaturi de Mount Kimbie, Joy Orbison, James Blake, Dorian Concept si Supra1 - in camera unu, si DaveQ, Kontext, Badawi, Terror Danjah, eleven tigers si Spatial in camera a doua.


Cosmin TRG Falty Dl St Marks Cosmin Rm Xclip by Local Records


Goldielocks - Addict (FaltyDL Remix) by Gut Instinct Records


Rinse FM Live set on Alex Nut show 9/21/09 by FaltyDL


asspirations by Montgomery Clunk



Popup detector