Detalii despre evenimentul Lakepark 2 din Iasi

05 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Detalii despre evenimentul Lakepark 2 din Iasi
TAGS:
lakepark  party 

Vineri, 19 iunie, pe terasa Hotel Ciric va avea loc cea dea doua editie a evenimentului. Locatia din acest an este situata la doar 3 km de centrul Iasului si la 2 km de aeroportul international, la Complex Ciric, un brand cu traditie in orasul Iasi.


Invitatul principal al editiei de anul acesta este Raresh, djul cu cel mai mare succes international din Romania. Desi are doar 24 de ani, Raresh isi petrecere aproape fiecare weekend in cluburi celebre din Frankfurt, Londra, Buenos Aires, Copenhaga, Roma, Florenta, Madrid, Berlin si lista continua. Potrivit Resident Advisor, Raresh este in primii 30 de artisti de muzica electronica ai lumii. Face parte din rosterul Cocoon Booking - cea mai prestigioasa agentie de booking din Europa. Cele mai faimoase cluburi din lume l-au avut ca invitat. A mixat la cele mai mari festivaluri de muzica electronica din lume: Timewarp, Sonne Mond Sterne, Nature One, Love Parade. Sezonul 2007 din Ibiza l-a avut ca invitat de trei ori. Alaturi de Rhadoo si Pedro a fondat labelul de muzica electronica romaneasca [a:rpia:r]. Ultima prezenta a lui Raresh alaturi de publicul din Iasi a fost in mai, anul trecut, cand a mixat in clubul XS. Pe langa Raresh va mai mixa Praslea (a:rpia:r), Sebo (Sunrise), Inner (Local Intruders), Moto (Local Intruders), Phaser Lips (Sunrise) iar vizualele sunt asigurate de baietii de la Visual Playground din Iasi.


Bilete in avans se gasesc la Cafeneaua Acaju si Cafe 26 la pretul de 20 de lei, iar la eveniment pretul va fi 30 de lei.


Lakepark este o petrecere cu muzica electronica in aer liber la care au participat, in 2007, peste 800 de persoane. Prima editie de Lakepark a avut loc la Baza Nautica Ezareni si line-up-ul a fost alcatuit din Bela, Sebo, Maresh si Sven Lito (UK).


Popup detector