Derrick Carter revine in Romania in luna martie

28 Februarie 2012 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul american Derrick Carter revine in Romania la inceputul lunii martie. Acesta va mixa in cadrul unui party organizat de Lollipop Events pe 10 martie in clubul Space din Bucuresti.


Line up-ul pentru evenimentul Derrick Carter ii include si pe TBF, Piftek si K-nto. Iar cei de la Exquisite Bar Solutions promit noi momente senzationale de flair si mixologie, promovate de artistii in bartending.


Derrick Carter este cunoscut ca omul cu boompty boomp, o incercare fonetica de a descrie propriul sau stil, house underground. I-a cucerit pe toti cu albumul Squaredancing In A Roundhouse lansat in 2002, cu sound-ul sau devenit sinonim cu Chicago, orasul lui Carter si cu impresionanta cariera muzicala, el debutand prin anii 80.


Accesul la eveniment se face incepand cu ora 22.00, iar pretul intrarii este de 30 lei pentru fete toata noaptea, iar pentru baieti este de 30 lei pana la ora 00:00 si 40 lei dupa 00:00. Petrecerea va beneficia si de sunet marca Funktion One si un show de lumini.




Popup detector